Посилення захисту авторських прав: Капранов розповів, хто має зрадіти в першу чергу


                Посилення захисту авторських прав: Капранов розповів, хто має зрадіти в першу чергу

Закон про посилення захисту авторських прав в Україні перш за все має врегулювати піратський ринок, який найбільше б'є по музичній і кіноіндустрії. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український письменник Дмитро Капранов.

Коментуючи ухвалення законопроекту, яким передбачається посилення захисту авторських прав в Україні, співрозмовник видання зазначає наступне: «У нас в літературі ситуація з авторськими правами стабільна та зрозуміла, і не зміниться, тому що у нас це все врегульовано договорами з видавництвами тощо. Тобто це на нас напряму ніяк не відіб'ється. Це швидше за все стосується якихось музичних і кінотворів, їх транслювання».

Швидше за все, розмірковує письменник, цей закон має врегулювати піратський ринок, який найбільше б'є по музичній і кіноіндустрії.

«Література страждає від піратського ринку значно менше. Хотілось би, щоб врегулювали це питання, але розуміючи, що піратство у нас, на превеликий жаль, має міжнародний характер, в це слабко віриться», — додає Дмитро Капранов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *