Лариса Скорик: Авжеж, коли людині чогось бракує, залишається нарікати на стать


                Лариса Скорик: Авжеж, коли людині чогось бракує, залишається нарікати на стать

Що стосується професіоналізму, то стать людини не має жодного значення. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла громадський діяч Лариса Скорик.

Коментуючи заяву Урядового уповноваженого з питань гендерної політики Катерини Левченко про те, що в Україні розрив в оплаті праці жінок і чоловіків на сьогодні становить до 30% не на користь жінок, співрозмовниця видання зазначає наступне: «Це насправді звучить смішно. Тому що коли є можливості, є голова, є бажання, є професіоналізм, то стать людини абсолютно не має ніякого значення. А коли чогось бракує, ну тоді можна скидати на те, що винна стать».

«Мені було 4 роки, коли я пішла до школи. Коли я закінчила школу, в той же рік я поступила в інститут при конкурсі 8,5 на місце, і якось ні разу у мене не було з моєю статтю ніяких проблем в професії. Я взагалі вважаю, що це якісь атавізм, щоб про це говорити», — додає пані Лариса.

«Ми по-європейські вже йдемо до того, що у нас не буде ані жінки, ані чоловіка — щось середнє. Тому краще зайнятися тим, щоб чоловіки були чоловіками, а жінки жінками в повному сенсі цього слова. А що стосується професіоналізму, я ще раз хочу сказати — стать не має жодного значення», — впевнена експерт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *