Експерт Луканов про «пригоди» спецслужб РФ: Питання виникли навіть у прихильників «руського миру»


                Експерт Луканов про «пригоди» спецслужб РФ: Питання виникли навіть у прихильників «руського миру»

В Росії відбувається занепад, і рано чи пізно він приведе до якогось результату, позитивного для України, в якій вдасться вирішити питання Донбасу і Криму. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів медіа-експерт Юрій Луканов.

За словами нашого співрозмовника, навіть у прихильників «руського миру» виникли деякі запитання стосовно історії у Солсбері.

«Нібито два якісь чуваки приїхали туди, їм хтось порадив подивитися той собор… Вони забезпечені, але не дуже, тому ночували в одному номері дешевого готелю… Цим поясненням не повірили навіть прихильники «руського миру», а це означає, що розвідка чи ті, хто за ними стоїть, спрацювала неякісно», — каже аналітик.

«Тут можуть бути дві версії. Або Путін просто, що називається, вирішив в пику всім наплювати, або там у них в розвідці вже істерика також, бо країна під санкціями, вони постійно збільшуються, всередині країни вже назрівають бунти. В будь-якому випадку, чи це спеціально він це робить, чи це свідчення того, що в спецслужбах теж істерика, це свідчення того, що санкції працюють, в Росії відбувається занепад, і рано чи пізно він приведе до якогось результату, позитивного для України, в якій вдасться вирішити питання Донбасу і Криму», — додає експерт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *