«MEM.PET (mempet)» – нова епоха, де смартфон заміняє підручник

Здається вже нічого не може здивувати сучасну людину, але «MEM.PET (mempet)» поставив усіх в ступор – тепер ви легко можете вивчати слова, граючи в ігри, слухаючи вимову, запам’ятовувати правильне написання слів – усе це в одному додатку. Додатку, який замінив важкий підручник і всі видихнули з полегшенням.

34 роки тому, в далекому 1983 році президент компанії «Aмерітек Мобайл» Боб Барнет здійснив перший дзвінок, використавши мобільний телефон, його вартість тоді складала $3995, абонентська плата — $50, при цьому, за рік було куплено 12 000 телефонів! Аж на початку 2000-них користувачі отримали змогу відправляти СМС-повідомлення, фотографувати, слухати музику та підключатись до інтернету. Зараз за вікном 2017 рік і жодна людина не уявляє свого життя без цього гаджета! Ціна уже не має значення, важливий функціонал телефону та його розміри.

Мобільний телефон замінив калькулятор, компас, фотоапарат, художню книгу, пошту, і багато інших важливих речей, без яких не обійтись в реальному житті. Завдяки розробникам додатків, на сьогодні ми маємо десятки тисяч способів полегшити собі життя.

На початку 2017 року український стартап «MEM.PET (mempet)» розрушив кригу між підручником та додатком і об’єднав їх в одне ціле! Тим самим полегшив життя усім власникам мовних курсів і навіть репетиторам. Один додаток зумів об’єднати безліч шкіл в одну єдину систему вивчення іноземних мов.

Щоб роз’яснити ситуацію спілкувались із засновником «MEM.PET (mempet)» Андрієм Куликом:

  • Як вам вдалося помістити стільки мовних курсів в один телефонний додаток? – трохи збентеженено і без повного розуміння суті додатку, запитую я.
  • В лютому ми запропонували протестувати наш додаток трьом київським курсам англійської мови. Десь о 17:00 відправили їм інструкції з використання додатку «MEM.PET (mempet)» і домовились списатись наступного дня. Було вже після 18:00, я збирався йти додому і востаннє перевірив свій вайбер – там було рівно три повідомлення – і усі вони від директорів курсів. Усі троє захотіли такий додаток в свою мовну школу. Вони тоді ще не навіть не знали, що зможуть на цьому заробляти додаткові кошти! Те, що кожна мовна школа може сама формувати свої уроки в цьому додатку – безперечно наш плюс. – з помітною гордістю розповідає Андрій.
  • То як саме він працює? Чому ви впевнені, що він заміняє підручник? – промовляю трохи з недовірою.
  • Все просто – директор курсу створює свій кабінет, обирає теми, задає вартість курсу, дає студентам доступи – і все! Вся необхідна інформація – там, в MEM.PET – студент завантажує додаток і навчається навіть в черзі в супермаркеті! — звучить багатообіцяюче.
  • Я завантажила додаток для тестування і собі. Минуло два тижні з моменту нашої зустрічі, я уже на 24 уроці, і скоро зможу писати статті англійською мовою. Пишаюся собою і вдячна розробникам, бо не обтяжена книгою.

Епоха, коли смартфон замінює підручник настала. І ім’я її MEM.PET

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *