Вплив лужності на імунітет

Лікарям не вигідно, щоб люди були здоровими. Ви бачили рекламу, де дантист з ідеально білими зубами рекламує зубну щітку чи зубну пасту? Чи не замислювалися, чому саме стоматологи (точніше актори, в них переодягнені) рекламують засоби гігієни для зубів? Все просто: ви – їхні клієнти, і їм не вигідно, щоб ваші зуби були здоровими – ось вони і рекламують дешевий мотлох, який псує зуби.

90% населення країн СНД після шістдесяти років все частіше ходять в аптеку або до лікаря. Для соціуму в порядку речей старіти і обзаводитися хворобами. Найстрашніше, що кожен думає: «Це станеться з ким завгодно, тільки не зі мною», але, наприклад, той же рак або інші страшні хвороби з’являються дуже несподівано, здавалося б, у здорової людини. І ніхто не знає, хто наступний.

Як же лужність впливає на здоров’я? Все просто: чим нижче показник рН, тим густіша кров. Дотримуючись логічних міркувань, зрозуміло, що густа кров гальмує масу життєво важливих фізіологічних процесів. Так, нормальна лужність крові людини в межах 7.36-7.45 рН, в реальності такі показники можна знайти, напевно, тільки у дитини. З віком ці показники падають, і чим більш кислотне середовище, тим більша ймовірність захворіти. Для прикладу: зниження лужності всього на 0.15 рН гальмує поглинання поживних речовин клітиною на 60%, що з часом може спровокувати розвиток пухлинних захворювань. У зворотному випадку (при підвищенні лужності), споживання клітинами поживних речовин і кисню збільшується.

Тобто, для того щоб бути здоровим, досить підвищити рН крові. Соду їсти не потрібно. Просте виключення з раціону їжі, яка знижує лужність, дозволить завжди бути здоровим. Яка це їжа? Смажене, продукти з вмістом підсилювачів смаку, ГМО. Таблицю рН продуктів можна знайти в інтернеті, але важливо зрозуміти саму суть, а суть дуже проста: їсти багато їжі, яка підвищує рН крові. Це звучить дуже просто, і здається, що така дрібниця не може поліпшити імунну систему. Але в реальності це завдання дуже складне, просто спробуйте хоча б добу не їсти цукор, не пити каву, відмовитися від швидкого харчування і т.д. Бабусин борщ куди корисніше гамбургера, але не всі це розуміють і з віком продовжують їсти фастфуд на тлі вживання ліків. Питається: навіщо? Немає сенсу їсти шкідливе харчування. Але не все так просто: людина, може, і не хоче шкодити своєму здоров’ю, але в більшості випадків у людей харчова залежність від цукру, від підсилювачів смаку, від смаженого, синтетичних приправ і т.д. Коли блюдоман довго не їсть смаколики, його починає ламати. Потрібно просто перечекати цей час – замість шкідливої ​​їжі їсти корисну.

Джерело: daypic.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *