Павловський про трагедію 2 травня: На теренах України більше ніколи не має статися нічого подібного


                Павловський про трагедію 2 травня: На теренах України більше ніколи не має статися нічого подібного

Суспільство занепокоєне тим, що такі резонансні справи, як розслідування трагедії 2 травня, затягуються. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів експерт з питань соціальної політики Андрій Павловський.

За словами нашого співрозмовника, трагедія 2 травня в Одесі стала наслідком проведення спецоперації зовнішніх сил по відношенню до України.

«Це не призвело до тих планів, які вони (зовнішні сили — прим.ред.) будували, але відбулася трагедія, загинули люди. І треба висловити співчуття їхнім близьким. З іншого боку, це показало слабкість правоохоронної системи, коли була ганебна бездіяльність з боку правоохоронних органів, які не змогли це попередити. Я думаю, що на майбутнє треба зробити висновки, щоб ніколи на теренах України не ставалося подібного».

За словами Павловського, суспільство занепокоєне тим, що такі резонансні проблеми не мають розслідування, а якщо мають, то затягуються, і це не призводить до судових рішень.

«Суспільству не пояснюють, чому так відбулось, тож люди почуваються невпевнено. Розслідування відбувається дуже повільно», — додає експерт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *