Кармазін про останнє рішення США: Я дякую американцям за прозріння


                Кармазін про останнє рішення США: Я дякую американцям за прозріння

Знищення українців завжди було однією з основних задач Російської імперії. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів колишній суддя і екс-нардеп Юрій Кармазін.

На думку нашого співрозмовника, дехто з політиків США розуміє, що фактично, в тому числі через недолугість деяких рішень американських політиків, які були на той час при владі, Україна зазнала втручання в своє життя і стала об'єктом нападу РФ.

«Я в грудні місяці як президент інституту права і суспільства був в США і розмовляв в сенаторами, конгресменами, з законодавцями деяких штатів, з юристами, і тому я це стверджує, а не кажу як свої домисли», — розповідає експерт, коментуючи інформацію про те, що ще один штат США визнав Голодомор 1932-33 років в Україні геноцидом українського народу.

«Не тільки це потрібно. Потрібно також, щоб Україні повернули культурні цінності, які вивозились з території країни. Переговори на цю тему дуже тривалий час вже не проводяться, і на превеликий жаль, культурні цінності, які зберігаються в музеях і запасниках РФ, нам не передаються, в тому числі з історії казатчини, які мають величезне значення для українського народу. Це духовні скрижалі, які абсолютно не належать РФ», — зазначає Кармазін.

За словами експерта, знищення українців завжди було однією з основних задач Російської імперії.

«Згадаємо знамениті вислови Жукова “хохлов не жаліти” і як відбувався призов на звільнених територіях від окупації німецько-фашистськими загарбниками, коли людям давали просто пів цеглини в руку, і вони мали йти і захищати Україну. Я від живого свідка то знаю і чув, вже померлого від ран, як це відбувалося, як з тисячі людей виживало всього пару чоловік», — розповідає співрозмовник видання.

«Ми по ТБ не чуємо, що від нас відрізали Кубань, що вона була етнічно українською територією, заселена українцями. Ми не чуємо, що коли передавався Крим, то це фактично був зроблений обмін територіями. І величезна територія, більш сильніша, ніж навіть Крим, була передана в РФ. Про це зараз не говориться по ТБ. Чому? Бо кожний канал належить олігархам, і вони співпрацюють з РФ. Тому проста людська дипломатія робить в даній ситуації надзвичайно багато. Я дякую американцям за прозріння. І я хотів би, щоб це зробив і Ізраїль, і інші країни, які цього не роблять поки що, не зважаючи на ті дипломатичні зусилля, які робились в цьому напрямку», — додає Кармазін.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *