Сильно кричав: відомий російський актор загинув, благаючи про допомогу


                Сильно кричав: відомий російський актор загинув, благаючи про допомогу

У справі про загибель 47-річного актора Дмитра Мар’янова з’явився новий свідок. Екс-пацієнт реабілітаційного центру “Фенікс” Роман Істомін повідомив про те, як поводилися з актором за кілька годин до смерті.

Істомін лікувався в реабілітаційному центрі від алкоголізму. Там він познайомився з Дмитром Мар’яновим. Вони не були друзями, але в той фатальний день Істомін виявився єдиною людиною, яка намагалася допомогти акторові.

За словами Романа, напередодні у Мар’янова відбулося загострення, після якого йому стало набагато гірше.

“В день його загибелі він до мене підійшов і запитав:” У мене болить спина, що робити? “Я порекомендував звернутися до консультантского складу. Ближче до другої половини дня ми чуємо, що Діма дуже сильно просить про допомогу. Він в стані агонії був. Він вже кричав: “Допоможіть! Допоможіть!” Ледве не задихаючись це робив. Я першим зреагував, дав цю інформацію консультантскому складу, який там був. Якби на те прохання відреагували, то він був би ще з нами”, – говорить Істомін.

Він зазначив, що стан актора поступово погіршувався, але співробітники центру ніяк не реагували на його прохання викликати швидку.

“Перший раз, коли він просив про допомогу, він був на ногах – спершись об одвірок, а другий раз він фактично повз. Між першим і другим проханням про допомогу пройшло близько півтори години”, – повідав Істомін.

Його слова були підтверджені перевіркою на детекторі брехні. При цьому Істомін заявив, що раніше його змусили мовчати співробітники центру, імена яких він все ще боїться називати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *