Корчинський розповів про загрозу «ЛГБТ-весни»


                Корчинський розповів про загрозу «ЛГБТ-весни»

ЛГБТ-весна — така ж само небезпечна штука, як і «русская весна». Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

За словами нашого співрозмовника, до рівності запланований у Києві Марш не має ніякого відношення, адже саме рівні права порушуються.

«Метою ЛГБТ-пропаганди є підірвати моральний дух нації і зменшити її волю до боротьби. Вже двічі ці марші проводилися в такій спосіб, що по центру Києва можуть ходити тільки гомосексуалісти і ті люди, які їм подобаються, а всім іншим там заборонено ходити. Якщо хтось хоче пройти, то його заарештує поліція. Якщо влаштовують марші які-небудь націоналісти, чи фашисті, чи якісь погані люди, то вони зацікавлені, щоб там були всі, хто тільки хоче, щоб туди приходили, щоб разом з ними ходили. Але коли влаштовує марші ЛГБТ-спільнота, то вони оточують себе поліцією таким чином, щоб жодна нормальна здорова людина не могла потрапити в центр Києва в той момент, коли вони його окупують», — каже експерт.

«Це повний аналог з «русскозычным населением», що серед «русскозычного населения» є багато приємних і нормальних людей. Але коли політики починають експлуатувати цю тему, виводити на марші «за русский язык» тощо, то виходить Крим і Донбас. Так само і тут, що і серед гомосексуалістів, мабуть, є хороші люди, але експлуатація цієї теми — це небезпечна штука. ЛГБТ-весна — така ж само небезпечна штука, як і «русская весна», — додає політик.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *