Боярчук про рейди «Київенерго»: Якщо ви отримали послугу, то ви повинні за неї платити


                Боярчук про рейди «Київенерго»: Якщо ви отримали послугу, то ви повинні за неї платити

В більшості випадків відключення світла боржникам відбувається дистанційно, але за це вам доведеться заплатити. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів директор Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна Дмитро Боярчук.

Коментуючи інформацію про те, що ПАТ «Київенерго» разом з виконавчою службою почало проводити рейди по квартирах киян, у яких є борги за тепло, наш співрозмовник зазначає наступне: «По електроенергії ситуація проста. Тепер це не «Київенерго», а «Київські електромережі», і я думаю, що вони хочуть так би мовити скріпити нові відносини платежами».

«Якщо ви отримали послугу, то ви повинні за неї платити. Якщо ви не заплатили, то вам відключають світло. Цей рейд я пов'язую з тим, що змінилась юридична структура, яка буде постачати електроенергію, тому що в більшості випадків відключення світла відбувається дистанційно через пульт: натискається кнопка — і в приміщенні відключається світло. Підключити назад технічно дуже просто, але юридично ви заплатите штраф. Як правило, люди за це платять», — додає експерт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *